zaterdag 12 oktober 2013

Lolex


1 uur bussen met prototype komische buschauffeur (heeft iemand vliegangst ? de bar aan boord is open haha), 3 uur wachten in Dusseldorf, 6 uur vliegen tot Dubai, 5 uur hangen in Dubai, 8 uur vliegen tot Shanghai, 1 uur tot we allemaal door de douane zijn, 1 uur wachten tot we alle bagage hebben, 1 uur flappentappen met 90 man, 1 uur bussen naar hotel in Shanghai, 1 uur inchecken in hotel.

Dus....28 uur later : He he we zijn er!

Koffer op de kamer en meteen naar de Mac naast het hotel. Veel te lang niks meer gegeten en alle andere restaurants zijn al lang dicht. De 2 medewerkers van de Mac zien om 3 uur 's nachts een invasie van Paekers door de voordeur komen. Daarna snel naar bed voor een korte nacht.

Zaterdag hangen we de toerist uit. Zoals buitenlanders in Nederland naar Volendam gaan om een stukje "Nederlands cultuurgoed" te zien, zo gaan wij in China naar een "zijde-museum" en een "thee ceremonie". Het gaat vooral om de verkoop van zijde-producten en thee. Buiten op straat wordt je dood gegooid met horloges van Caltier en Lolex. "Cheap! Cheap, special plice".

Na het avondeten met de bus een stukje over de beroemde "Bund" met oude Europese gebouwen en met uitzicht op het ultramoderne Pudong. En dan over de chique Nanjing Road (Cartier, Dior, Hermes etc.) naar het Shanghai Theatre voor een acrobatenshow waar de jetlag zijn tol begon te eisen.

Morgenvroeg met de bus naar Ma'anshan waar we 's middags repeteren voor het concert van morgenavond. Hier gaat het om, hier komen we voor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten