dinsdag 1 oktober 2013

Carl Maas: "Countdown!"Het is vandaag 1 oktober en daarmee is de countdown voor ons vertrek naar China op 10 oktober ècht begonnen. De Sint Joep Zitterd op concertreis naar China, een nieuwe mijlpaal voor onze vereniging!

Nagenoeg iedereen in ons korps heeft twee jaar geleden volmondig “ja“ gezegd tegen onze plannen en met die steun hebben wij als China-commissie met veel plezier ons werk kunnen doen. We wisten waar we het voor deden: je voelt, ziet en ervaart het enthousiasme van iedereen die mee op reis gaat èn van de mensen die de harmonie op de voet volgen.
 
Afgelopen vrijdag was ik bij de fysiotherapeute, ik ben al een jaartje ouder en heb wat steun in de rug nodig, en kwam met haar in gesprek over de Sint Joep. Haar reactie: “ah, bent U lid van die vereniging die naar China gaat? Ik hoor hier in de praktijk regelmatig cliënten die daarover vertellen! Hoe krijg je zoiets voor elkaar?!”  Weer in de auto dacht ik: inderdaad, dat hebben wij maar weer mooi gelapt. 

Na jaren van voorbereiding en moeizame onderhandelingen zijn we er nu organisatorisch, financieel en administratief echt klaar voor. Nog een eindspurt met repetities en dan op 8 oktober het “Uitzwaaiconcert” in het Forum. De doelstelling van dit concert is om alle betrokkenen en iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt bij elkaar te brengen en op deze manier indirect mee te laten genieten van de muzikale flair die wij in China gaan neerzetten. De belangstelling voor deze avond is weer onverwacht groot!

In 2006 was de titel van ons theaterconcert: “EINE GANSE TOER”.
En dat gaat deze reis ook worden ” EINE GANSE TOER”.
Wij zijn er klaar voor!

Carl Maas
Voorzitter
 

1 opmerking:

  1. Carl

    Zoon van Bert Maos

    ook als voorzitter wens Thei en ik je heel veel succes!!!!!!!!!!
    In China

    BeantwoordenVerwijderen